Esimese katsetuse astelpajunapsu panime kolmeliitrisesse purki käima juba mitu aastat enne viinaköögi rajamise mõtet. Tuli välja nii hea, et hakkasime seda ka klientidele pakkuma. Timmisime retsepti, külalistele maitses ja sooviti koju kaasagi osta. Otsustasime jooki siis juba natuke suuremalt teha.
Paberimajandus oli paras kadalipp, sellega läks mitu aastat, aga nüüd on meil Põhjaka lähistel eraldi tootmisruumid, kus napsu legaalselt ja suuremates kogustes teeme. Jook valmib aga endiselt käsitööna. Alguses kaalusime leida mõnd suuremat tootjat, kel oleks olemas juba seadmed, võimalused ja teadmised napsu meie retsepti järgi valmistada. Käisime suuremate tegijate jutul, aga saime aru, et lähenemised on liialt erinevad. Võtsime asja ise ette.